Τα πιο δημοφιλή λουλούδια για τον γάμο σας

Στολισμός γάμου

Η προετοιμασία του γάμου δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση.  Η νύφη και ο γαμπρός έχουν να φροντίσουν για πάρα πολλά. Να κλείσουν εκκλησία και χώρο για την δεξίωση, να διαλέξουν και να στείλουν προσκλήσεις, μπομπονιέρες και πολλά άλλα. Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία που θα πρέπει να φροντίσουν είναι και τα λουλούδια με τα οποία θα διακοσμήσουν τόσο την εκκλησία όσο και τον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης.
Πρακτικά τα λουλούδια θα τοποθετηθούν σχεδόν παντού έτσι ώστε να διακοσμήσουν όμορφα τον χώρο της εκδήλωσης. Λουλούδια για το νυφικό αυτοκίνητο και τις γαμήλιες ροτόντες, λουλούδια στις λαμπάδες και  τα μαλλιά της νύφης ή τα στέφανα. Αν αναζητάτε τα λουλούδια του δικού σας γάμου οι πιο δημοφιλείς επιλογές είναι τα τριαντάφυλλα, οι ορχιδέες, η παιώνια και οι κάλλες.
Το καθένα έχει τη δική του χάρη και ξεχωριστά πλεονεκτήματα.

Ορχιδέες
Οι ορχιδέες κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και έτσι μπορείτε να βρείτε εύκολα κάποιο
χρώμα που να ταιριάζει στους χρωματικούς συνδυασμούς της υπόλοιπης διακόσμησης του γάμου σας. Οι ορχιδέες είναι η ιδανική επιλογή για τις νύφες που αναζητούν μια πιο εναλλακτική επιλογή από τα τριαντάφυλλα και τα κρίνα. Μπορεί σαν λουλούδι να είναι λίγο πιο ακριβό αλλά δεν θα χρειαστείτε μεγάλη ποσότητα για τον στολισμό σας. Ακόμα και μια μόνο ορχιδέα μπορεί να σταθεί υπέροχα στο χώρο σας ενώ ένας πολύ καλός συνδυασμός για τον στολισμό σας είναι ορχιδέα με γυψοφίλλη.

Τριαντάφυλλα 
στολισμός ανθέμιο με τριαντάφυλλαΤα τριαντάφυλλα είναι το απόλυτο σύμβολο της αγάπης, του έρωτα και της αφοσίωσης και για αυτό, δίκαια, έχουν θεωρηθεί η ιδανική επιλογή λουλουδιού για τον στολισμό γάμου. Το τριαντάφυλλο είναι το πιο κλασικό και διαχρονικό λουλούδι που προσδίδει κύρος, κομψότητα και ρομαντισμό στη μέρα σας. Οι διαθέσιμες αποχρώσεις είναι πολλές ενώ αν θέλετε να προσδώσετε vintage στυλ στο γάμο σας επιλέξτε παλ χρωματισμούς. Τέλος, τα μπουτόν τριαντάφυλλα σας εγγυώνται ένα ακόμα πιο λιτό και chic αποτέλεσμα.

ανθοδέσμη ανθέμιο με παιώνιες
Παιώνιες
 Οι παιώνιες είναι ένα από το πιο αγαπημένα λουλούδια για στολισμό γάμου καθώς συνδέονται με τον ρομαντισμό και την αγάπη. Είναι διαθέσιμες άνοιξη και καλοκαίρι και μας μαγεύουν με τα μεγάλα, στρογγυλά άνθη τους, τα υπέροχα απαλά τους χρώματα αλλά και τη γλυκιά, απαλή μυρωδιά τους. Είναι από τα λουλούδια που πρωταγωνιστούν στους γάμους με vintage στολισμό ή στους γάμους σε εξωτερικούς χώρους.

Κάλλες
στολισμός με κάλλες ανθέμιοΓια τους λάτρεις του λευκού, η ιδανική επιλογή είναι οι κάλλες. Λιτές και  φίνες προσδίδουν μία πολυτέλεια και αριστοκρατική πινελιά στο γάμο σας.
Συνδυάζονται εύκολα και αρμονικά με πολλά είδη λουλουδιών και χρώματα ενώ ο πιο κλασικός αλλά γοητευτικός συνδυασμός είναι λευκό με πράσινο. Το εντυπωσιακό και επιβλητικό τους σχήμα διακοσμεί κομψά κάθε σημείο της εκκλησίας ή του χώρου δεξίωσης δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και ένα ρομαντικό αποτέλεσμα

Όποιο λουλούδι και αν επιλέξετε σας ευχόμαστε η μέρα του γάμου σας να είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας και θα χαρούμε πολύ αν με τις υπηρεσίες μας και τα λουλούδια μας μπορέσουμε να συμβάλλουμε στη τελειότητα της ημέρας του γάμου σας. 

anthemionflowers




Σχόλια