Λουλούδια, το τέλειο δώρο για κάθε περίπτωση


Λουλούδια για κάθε μέρα

Σήμερα το να προσφέρουμε λουλούδια είναι μια ιδιαίτερη κίνηση, είναι μια πράξη αγάπης και ευαισθησίας με υψηλή συναισθηματική αξία. Συνήθως, τα προσφέρουμε σε γιορτές, γενέθλια, ή επετείους. Κάθε λουλούδι κρύβει και έναν συμβολισμό και για αυτό καλό θα ήταν η επιλογή τους να μην γίνεται τόσο αυθόρμητα αλλά να γνωρίζουμε τι κρύβει πίσω από κάθε λουλούδι. Για παράδειγμα το να χαρίσει ένας σύζυγος στη γυναίκα του ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα στη γιορτή, τα γενέθλια ή την επέτειό τους είναι η καλύτερη κίνηση έκφρασης της αγάπης του που σίγουρα θα χαρίσει χαμόγελα στον παραλήπτη. Αν όμως στείλει κάποιος κόκκινα τριαντάφυλλα στη σύζυγο του καλύτερού του φίλου, τότε μπορεί να προκύψουν απορίες και ερωτηματικά. Σε κάθε
περίπτωση τα λουλούδια είναι η καλύτερη επιλογή δώρου όταν θέλουμε να προσφέρουμε κάτι σε κάποιον που μένει μακριά μας. Ευχηθείτε στη γιορτή ή τα γενέθλια των αγαπημένων σας προσώπων ακόμα και αν μένουν μακριά σας με φρέσκα λουλούδια. Για κάθε περίσταση υπάρχουν και τα αντίστοιχα λουλούδια που μπορείτε να επιλέξετε.

Τριαντάφυλλα
ανθέμιο πολυτελές μπουκέτοΜην περιμένετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να  προσφέρετε κόκκινα τριαντάφυλλα. Εκπλήξτε την αγαπημένη σας και στείλτε κόκκινα τριαντάφυλλα στη γιορτή, τα γενέθλιά της ή στην επέτειό σας. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι το σύμβολο της αγάπης και του έρωτα. Αντίθετα, τα λευκά τριαντάφυλλα εκφράζουν την αγνότητα και την αθωότητα και είναι μια πολύ καλή επιλογή για δώρο σε έναν φίλο ή σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Τα κίτρινα τριαντάφυλλα μπορείτε να τα χαρίσετε άνετα σε οποιονδήποτε στη γιορτή ή τα γενέθλιά του, καθώς είναι μια αθώα και ασφαλής επιλογή.

ορχιδέα anthemion flowers
Ορχιδέες
Οι ορχιδέες δεν είναι πλέον προνόμιο μόνο των πλουσίων. Οι ορχιδέες είναι μια πολύ καλή πρόταση δώρου για οποιαδήποτε περίπτωση. Μπορείτε να τις χαρίσετε σε κάποιον στη γιορτή ή τα γενέθλιά του και να εκφράσετε την εκτίμηση και τον σεβασμό σας. Αν έχει γενέθλια κάποιος φίλος σας, γνωστός, ή συνάδελφος, άντρας ή γυναίκα, η ορχιδέα είναι η κατάλληλη επιλογή δώρου.

Μπουκέτο με διάφορα λουλούδια.
σύνθεση λουλουδιών ανθέμιοΤα χρυσάνθεμα είναι η τέλεια επιλογή δώρου σε κάποιον με τον οποίο δεν έχετε ερωτική σχέση. Αν πάλι γνωρίζετε ότι ο παραλήπτης αγαπάει τα λίλιουμ ή τις ζέρμπερες μπορείτε άνετα να τις επιλέξετε. Η επιλογή μια ανθοδέσμης με συνδυασμό διάφορων λουλουδιών είναι επίσης μια ωραία λύση που θα εντυπωσιάσει τον παραλήπτη. Επίσης και το μέγεθος του μπουκέτου εκφράζει το βαθμό και το είδος της σχέσης αποστολέα παραλήπτη.

Συνοδευτικά
Και μην ξεχνάτε προσθέτοντας στο μπουκέτο σας ένα συνοδευτικό μπορείτε να κάνετε το δώρο σας
ακόμα πιο ιδιαίτερο. Αν ο παραλήπτης είναι γυναίκα σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα αρκουδάκι ή ένα κόσμημα και αν είναι άντρας ένα μπουκάλι κρασί ή ένα ποτό. Αν το μπουκέτο σας είναι δώρο γενεθλίων ή επετείου μπορεί να συνοδεύεται από μια τούρτα – έκπληξη. Σε κάθε περίπτωση μια ευχετήρια κάρτα, μπαλόνια ή σοκολατάκια μπορούν να συνοδεύουν την ανθοδέσμη και τις ευχές σας!


Σχόλια