Ορτανσία! Απλή αλλά επιβλητική!


Εντυπωσιακή ορτανσία

Ψάχνετε για να δημιουργήσετε μια φυσική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας; η ορτανσία είναι μια εξαιρετική επιλογή...


Ας την γνωρίσουμε
Οι ορτανσίες αγαπούν το χρώμα. Τις βρίσκουμε σε όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου, του ροζ, του μωβ, του μπλε, του πράσινου αλλά και σε λευκό. Υπάρχουν και ορτανσίες που συνδυάζουν πολλά χρώματα. Η ορτανσία εκτός από μεγάλη ποικιλία χρωμάτων παρουσιάζει και μεγάλη ποικιλία σχημάτων, στρογγυλό σχήμα, ακανόνιστο σχήμα, ορτανσίες με μικρά άνθη, ορτανσίες με μεσαία ή μεγάλα πέταλα. To επιβλητικό της λουλούδι, μπορεί να έχει διάμετρο ακόμα και έως 25 εκατοστά και ποτέ δεν περνά απαρατήρητο.
Η ορτανσία είναι διαθέσιμη στα ανθοπωλεία σχεδόν όλον τον χρόνο, από την άνοιξη έως το φθινόπωρο. Σας περιμένει να την επιλέξετε για να διακοσμήσετε με χάρη τον χώρο σας ή για να την χαρίσετε στους φίλους και αγαπημένους σας. Η ορτανσία είναι μια εξαιρετική επιλογή για να διακοσμήσει τις πιο σημαντικές σας στιγμές. Επιλέξτε την για γαμήλιο στολισμό σε λευκό ή στολισμό βάπτισης σε μπλε για αγοράκι και ροζ για κοριτσάκι. Θα εκπλαγείτε από το μοναδικό, ποιοτικό αποτέλεσμα που θα σας χαρίσει.
ανθέμιο στολισμός βάπτισης

Τι συμβολίζει
Η ορτανσία είναι γεμάτη με συμβολισμούς. Αυτό το λουλούδι συμβολίζει ευγνωμοσύνη, χάρη, ομορφιά αλλά και την αφθονία, χάρη στο γενναιόδωρο στρογγυλό σχήμα της.
Πώς την φροντίζουμε
Επιλέξτε ορτανσία για το βάζο σας και ακολουθήστε τις παρακάτω απλές συμβουλές για να διατηρηθεί ακόμη περισσότερο:
Οι ορτανσίες αγαπούν το νερό, κόψτε το στέλεχός της σε οξεία γωνία με ψαλίδι, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ενυδάτωση.
Επιλέξτε ένα ψηλό βάζο και γεμίστε το με άφθονο νερό ώστε να υπάρχει άφθονο νερό.
Ψεκάστε το άνθος της με λίγο νερό για θα αναζωογονηθεί στη στιγμή.
Διατηρήστε την σε δροσερό  περιβάλλον. Όσο πιο δροσερό το περιβάλλον τόσο πιο πολύ θα σας διατηρηθεί.
Αφαιρέστε τα φύλλα, ώστε να μην υπάρχουν φύλλα μέσα στο νερό.
ανθέμιο λουλουδια
Ιδέες διακόσμησης με ορτανσία
Η ορτανσία με τα μεγάλα επιβλητικά της άνθη μπορεί εύκολα και απλά να στολίσει τον χώρο σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά άνθη ορτανσίας ένα βάζο, νερό και λίγη έμπνευση. Υπάρχουν πολλοί  τρόποι να διακοσμήσετε τον χώρο σας, ας δούμε κάποιες ιδιαίτερες ιδέες.
Συνδυάστε δύο ή και περισσότερα χρώματα ορτανσίας. Μπλε και ροζ. Μωβ, λευκό και ροζ. Λευκό και μπλε ή ότι συνδυασμό φανταστείτε. Τοποθετήστε κάθε χρώμα σε διαφορετικό βάζο. Το αποτέλεσμα θα σας μαγέψει.
Βάλτε την  ορτανσία ή οποιοδήποτε άλλο λουλούδι σε μικρά βαζάκια και κρεμάστε τα. Μια διαφορετική ιδέα που θα αλλάξει τον χώρο σας και θα απογειώσει την διάθεσή σας.
Και για τους ρομαντικούς συνδυάζουμε μπλε ορτανσία με αναμμένο κεράκι μέσα σε μικρά βαζάκια και δημιουργούμε την τέλεια ατμόσφαιρα.
Πράσινη ορτανσία με πράσινα μήλα!! Φρέσκια ιδέα, που ταιριάζει σε κάθε εποχή και ειδικά στο φθινόπωρο.
Συνδυάστε την ορτανσία με λουλούδια με παρόμοια σχήματα, χρώματα και υφές και δημιουργήστε εκπληκτικά αποτελέσματα.

Η ορτανσία είναι αγαπημένη επιλογή για κάθε περίσταση και στιγμή. Χαρίστε την στους αγαπημένους σας σήμερα και εκπλήξτε τους.  Παραγγείλτε την οnline στο anthemionflowers. 

Σχόλια