Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

Κάλες, απλές, λιτές και αριστοκρατικές!

Οι κάλες είναι συνώνυμες  της απλότητας και της κομψότητας. Συνοδεύουν συνήθως σημαντικές μας στιγμές, τις οποίες στολίζουν με χάρη. Η κάλα έχει συνθεθεί κυρίως  με το λευκό χρώμα, το χρώμα της αγνότητας και αθωότητας.
Παρόλα αυτά, οι διαθέσιμες επιλογές για να επιλέξετε το χρώμα που σας αρέσει είναι πολλές. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο εντυπωσιακό κόκκινο, το κλασικό κίτρινο, το ρομαντικό ροζ, το επιβλητικό μοβ, το ιδιαίτερο πορτοκαλί, το νοσταλγικό πράσινο ή το ασυνήθιστο μαύρο. Αν αναζητάτε ακόμη πιο πολύ χρώμα, υπάρχουν και ποικιλίες με τις κάλες σε  διχρωμία.
Κάλλες ανθέμιο
Το πιο ιδιαίτερο στοιχείο που έχουν να παρουσιάσουν οι κάλες  είναι η όμορφα διαμορφωμένη σπάθη τους. Αυτή η σπάθη είναι στην πραγματικότητα ένα πέταλο, το οποίο αναδύεται ήρεμα και μεγαλοπρεπώς μέσα από το στέλεχος. Είναι σαν ένα περιτύλιγμα που ανοίγει σιγά-σιγά και σου επιτρέπει να κοιτάξεις βαθιά μέσα στην καρδιά του φυτού.
Το συναντάμε συχνά σε πολυτελής premium ανθοδέσμες. Οι καλές είναι μια διαχρονική κοσμοπολίτικη επιλογή που προσθέτει αίγλη και κύρος στην διακόσμηση του χώρου.
Οι κάλες συμβολίζουν την αγνότητα, καθαρότητα, συμπάθεια και ομορφιά. Έχουν συνδεθεί επίσης με την τύχη, την ευτυχία αλλά και τις γιορτινές, χαρούμενες στιγμές.
Για αυτό και επιλέγονται πολύ συχνά για τον στολισμό γάμων και γιορτινών εκδηλώσεων.
Ανθοδέσμη γάμου ανθέμιο
Oι κάλες διακοσμούν τον γάμο σας όχι μόνο σε λευκό, αλλά και σε άλλα χρώματα, όπως αυτό το υπέροχο στεφάνι από κίτρινες κάλες που στόλισε το αυτοκίνητο της νύφης.
καλλες ανθέμιο στολισμός αυτοκινήτου
Μια ιδανική επιλογή για να στολίσετε  το βάζο σας και να εντυπωσιάσετε με την επιβλητική τους παρουσία.
Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απλό μπουκέτο αλλά και πιο ιδιαίτερα σχήματα και σχέδια.
Αλλά και να παίξετε με έντονα χρώματα.
Οι κάλες συνδυάζονται πολύ όμορφα με την ορχιδέα. Ένας δημιουργικός συνδυασμός από δύο δυναμικά λουλούδια με minimal στοιχεία  που δεν θα περάσει απαρατήρητος. Μια πολύ ωραία πρόταση για την διακόσμηση του γραφείου ή της εταιρείας σας.
ανθεμιο ορχιδέα
H κάλα σαν λουλούδι προσφέρεται για συνθέσεις μέσα στο νερό, μια εναλλακτική πρόταση διακόσμησης με αποτέλεσμα που εκπλήσσει ευχάριστα.
Το νερό μεγεθύνει το λουλούδι, εμφανίζοντας το κομψό σχήμα και τα χρώματα ακόμα εντυπωσιακά από ότι συνήθως.
Οι κάλες έχουν και τη ρομαντική τους πλευρά αν συνδυαστούν με αναμμένα κεράκια μέσα στο νερό.
Αν θέλετε να ανανεώσετε τον χώρο σας ή τη διάθεσή σας, οι κάλες είναι μια πολύ καλή επιλογή. Θα τις βρείτε διαθέσιμες στο e-shop μας, ενώ έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας πολλές ιδέες διακόσμησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου