Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015

Χρυσάνθεμα για καλή τύχη και χαρούμενη διάθεση

ανθέμιο χρυσάνθεμα

Tα Χρυσάνθεμα δεν είναι μόνο υπέροχα φθινοπωρινά λουλούδια!!!


Είναι και το λουλούδι που μας φέρνει τύχη, επιτυχίες, χαρά και υγεία! Υπάρχουν 4 σημαντικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι τα υπεραγαπούν:

1. Οι ποικιλίες του
Η ποικιλία επιλογών που προσφέρει το χρυσάνθεμο είναι εντυπωσιακή….. Διάφοροι τύποι, καταπληκτικά χρώματα και ιδιαίτερα σχήματα για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Υπολογίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 13 κατηγορίες χρυσανθέμων, ενώ είναι διαθέσιμα σε όλα τα είδη των χρωμάτων, από το κλασικό κόκκινο και κίτρινο μέχρι και πιο ασυνήθιστα χρώματα, όπως το χρώμα της λεβάντας ή τα πολύχρωμα χρυσάνθεμα.
2. Η  διάρκεια ζωής του
Τα χρυσάνθεμα στο βάζο σας αντέχουν  περισσότερο από κάθε άλλο λουλούδι, με διάρκεια ζωής πάνω από δύο εβδομάδες. Μια εβδομάδα μετά την κοπή τους θα σας φανούν καλύτερα από ποτέ, και μια εβδομάδα αργότερα θα εξακολουθούν να είναι φρέσκα και υπέροχα.
3. Οι ειδικές δυνάμεις του
Τα χρυσάνθεμα δεν είναι μόνο όμορφα έχουν και κάποιες καταπληκτικές ειδικές δυνάμεις. Καταρχήν, όπως όλα τα φυτά εσωτερικού χώρου, συμβάλλουν στην καταπολέμηση των τοξινών του αέρα. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι το Χρυσάνθεμο τσάι είναι ένα φυσικό φάρμακο και χρησιμοποιείται ακόμη και για την ανακούφιση από τον πονόλαιμο και τους πονοκεφάλους.
4. Φέρνουν τύχη και χαρά
Συμβολίζουν την καλή τύχη και υγεία αλλά και τη χαρά, την ευτυχία και τη μεγάλη διάρκεια ζωής. Ένα χρυσάνθεμο στο χώρο μας όχι μόνο αλλάζει τη διάθεσή μας και μας κάνει πιο χαρούμενους αλλά φέρνει τύχη στο σπίτι μας και τη ζωή μας.
Χρυσάνθεμα και φροντίδα.
Τα χρυσάνθεμα με την κατάλληλη φροντίδα μπορούν να διακοσμήσουν το βάζο σας ακόμη και για 3 εβδομάδες. Οι συμβουλές μας είναι απλές:
Τοποθετήστε τα Χρυσάνθεμα σε ένα καθαρό βάζο με καθαρό νερό.
Αφαιρέστε τα φύλλα που βρίσκονται μέσα στην επιφάνεια του νερού
Ανά τακτικά χρονικά διαστήματα, συμπληρώστε νερό και αντικαταστήστε όλο το νερό κάθε πέντε ημέρες.
Μην τοποθετείτε τα λουλούδια σε σημείο που τα χτυπάει ο ήλιος.
Τα χρυσάνθεμα μπορούν να στολίσουν το βάζο σας μόνο τους ή να τα συνδυάσετε  με άλλα λουλούδια. Μπορείτε να συνδυάσετε χρυσάνθεμα με ντάλιες, ζέρμπερες σε έντονα χρώματα και να δημιουργήσετε μια επιβλητική σύνθεση.
Συνδυάστε γαλάζια ορτανσία με λευκά χρυσάνθεμα. Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο ρομαντικό και παραμυθένιο που θα το λατρέψετε.
ανθέμιο νυφικό μπουκέτο
Δημιουργήστε με χρυσάνθεμα την πιο ιδιαίτερη ανθοδέσμη σε πράσινους χρωματισμούς.
Και αν ψάχνετε μια εναλλακτική πρόταση διακόσμησης, μέσα σε διάφανα βάζα τοποθετήστε κίτρινα και πράσινα λεμόνια αλλά και πορτοκάλια. Στη κορυφή κάθε βάζου τοποθετήστε ένα μονόχρωμο μπουκέτο από Χρυσάνθεμα στα αντίστοιχα χρώματα.

Τα χρυσάνθεμα είναι πηγή έμπνευσης. Επισκεφθείτε το e-shop μας, www.anthemionflowers.gr, για να γνωρίσετε τις δικές μας δημιουργίες με χρυσάνθεμα και όχι μόνο.  Με χαρά και αγάπη θα δημιουργούμε για εσάς και τους αγαπημένους σας ξεχωριστές συνθέσεις με χρυσάνθεμα και άλλα άνθη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου