Χριστουγεννιάτικες προτάσεις δώρων για τους αγαπημένους σας!


Και κάπως έτσι ήρθε ο Δεκέμβρης και σε λίγες μέρες έρχονται και τα Χριστούγεννα. Μέρες γιορτινές, μέρες χαράς, μέρες με ονομαστικές εορτές, μέρες που θα συναντήσουμε τους αγαπημένους μας και θα ανταλλάξουμε ευχές και δώρα. Μια πολύ ωραία ιδέα δώρου είναι τα λουλούδια. Είναι όμορφα, εκπλήσσουν τους πάντες, χαρίζουν χαμόγελα και μας αλλάζουν τη διάθεση. Μια ανθοδέσμη με λουλούδια είναι μια έκφραση αγάπης, που μπορούμε να προσφέρουμε στα οικεία μας πρόσωπα ή στους συνεργάτες μας, όπου και αν βρίσκονται, δίπλα μας ή μακριά μας, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Οι επιλογές σας είναι πραγματικά πολλές και οι διαθέσιμες προτάσεις στην Χριστουγεννιάτικη αγορά εντυπωσιακές.
Εμείς στο online ανθοπωλείο μας  έχουμε δημιουργήσει για εσάς μια σειρά από Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις και προτάσεις δώρων που θα σας εκπλήξουν.
Με βασικά υλικά την αγάπη μας, το πάθος μας για ξεχωριστές συνθέσεις και τη δημιουργικότητά μας ετοιμάσαμε τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή μας, η οποία περιλαμβάνει απλές και οικονομικές προτάσεις αλλά και πιο απαιτητικές και ιδιαίτερες δημιουργίες  για εκείνους που θέλουν να χαρίσουν ένα δώρο που θα ξεχωρίσει. Μπουκέτα με άνθη, καλάθια με λουλούδια και ποτά, γιορτινές πιατέλες, συνθέσεις με Χριστουγεννιάτικα αντικείμενα, φαναράκια, το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη, κεραμικά κασπώ και άλλες πολλές ξεχωριστές προτάσεις δώρων για εσάς και τους αγαπημένους σας.
Χριστουγεννιάτική σύνθεση ανθεμιο
Πρωταγωνιστές  μας τα Χριστουγεννιάτικα λουλούδια .  Το Αλεξανδρινό είναι το κατεξοχήν λουλούδι των Χριστουγέννων και θα το συναντήσετε συνήθως σε κόκκινο χρώμα.
Εξίσου όμορφο και γιορτινό είναι και το λευκό χρώμα. Χαρίστε Αλεξανδρινά σε μπουκέτο, σε καλάθια ή σε φυτά σε γλάστρα.
Τα Αλεξανδρινά αναμειγνύονται με χάρη με άλλα γιορτινά άνθη και δημιουργούν ιδιαίτερες και γιορτινές προτάσεις για να επιλέξετε για να χαρίσετε σε φίλους, συγγενείς ή συνεργάτες. Σε πολλές περιπτώσεις τα Αλεξανδρινά συνοδεύουν ή συνοδεύονται και από Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά αντικείμενα, όπως κούπες με σχέδιο τον Άγιο Βασίλη, Χριστουγεννιάτικες πιατέλες ή βάσεις με κεριά.
ανθέμιο αλεξανδρινό
Και η Αμαρυλλίδα είναι ένα λουλούδι που αγαπάμε και επιλέγουμε να προσφέρουμε τα Χριστούγεννα.
Ανθέμιο Αμαρυλλίδες
Γιορτινό λουλούδι με εντυπωσιακό χρώμα, σχήμα αλλά και μέγεθος. Με βελούδινη υφή και ξεχωριστή χάρη, η Αμαρυλλίδα, είναι το λουλούδι που μπορείτε με υπερηφάνεια να χαρίσετε ή να στείλετε σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο. 
Δημιουργίες με σκίμια ή κυκλάμινα είναι κάποιες ακόμη εναλλακτικές που μπορείτε να βρείτε στο e-shop μας. Απλά μπουκέτα, καλάθια λουλουδιών ή ξεχωριστές συνθέσεις σας περιμένουν να τις επιλέξετε και να στείλετε στους αγαπημένους σας.
Αν θέλετε να χαρίσετε κάτι πιο κλασικό και διαχρονικό, μπορείτε να επιλέξετε μια από τις γιορτινές συνθέσεις με κόκκινα τριαντάφυλλα ή ζέρμπερες, λευκές τουλίπες, την αγαπημένη σας ορχιδέα και άλλα λουλούδια.
ανθέμιο τουλίπες
.
Και μη ξεχνάτε αναλαμβάνουμε την αποστολή λουλουδιών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ή του κόσμου. Αποστολή λουλουδιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία, ή και Εξωτερικό με το anthemionflowers. Aν σας ενδιαφέρει η αποστολή εταιρικών δώρων και πάλι μπορούμε να σας βοηθήσουμε.
Είμαστε δίπλα σας να ετοιμάσουμε το πιο γιορτινό δώρο για τους αγαπημένους σας. Γνωρίστε τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή μας στο www.anthemionflowers.com  ή καλέστε μας στο 210 5313623. Με χαρά θα ετοιμάσουμε και θα στείλουμε το δώρο σας όπου επιθυμείτε, την ημέρα που επιθυμείτε. Καλές γιορτές!

Σχόλια