10+1 προτάσεις διακόσμησης με λουλούδια


Mετά τις διακοπές η διάθεσή μας είναι ανανεωμένη αλλά συνήθως ο χώρος μας όχι. Το σπίτι ή ο χώρος εργασίας μας είναι όπως πριν και συνήθως αναζητάμε και εκεί μια πινελιά ανανέωσης, μια νότα αλλαγής. Η πιο εύκολη και έξυπνη επιλογή είναι η διακόσμηση με λουλούδια. Προσθέστε σε διάφορα σημεία του σπιτιού σας ένα μπουκέτο με φρέσκα λουλούδια ή ένα φυτό και δείτε τον χώρο σας να μεταμορφώνεται, να αλλάξει και να ανανεώνεται.
Αν θέλετε μια επιλογή που να θυμίζει καλοκαιρινές στιγμές, σε διάφανο βάζο τοποθετήστε λευκά βότσαλα και λίλιουμ οριεντάλ σε λευκές αποχρώσεις. Μια δροσερή νότα φρεσκάδας σας περιμένει.
Αν είστε λάτρεις των πολύχρωμων συνθέσεων τα χρυσάνθεμα με τα έντονα και πλούσια χρώματά τους είναι για εσάς η ιδανική επιλογή. Σε διάφανο βάζο τοποθετήστε πράσινα μήλα και διακοσμήστε το με χρυσάνθεμα σε κόκκινο, κίτρινο και πορτοκαλί χρωματισμούς. Μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων θα σας εκπλήξει.
Χρυσάνθεμα ανθεμιο
Αν σας αρέσουν οι απλές αλλά επιβλητικές επιλογές μια ανθοδέσμη με γλαδιόλες σε διάφορα χρώματα είναι η τέλεια λύση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με χάρη.
Οι στερλίτσες ή πουλιά του παραδείσου με το εντυπωσιακό μέγεθός τους και τον ιδιαίτερο σχηματισμό τους που παραπέμπει σε πουλιά που πετάνε είναι μια εναλλακτική επιλογή που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό διακοσμητή.
Πολύ κομψή και φίνα επιλογή είναι οι φρέζιες, οι οποίες μπορεί να συνθέτουν εξαιρετικά μπουκέτα λουλουδιών αλλά μπορούν να σταθούν και μόνες τους σε μικρά βαζάκια και να σχηματίσουν μια ξεχωριστή πρόταση που θα ανανεώσει ριζικά το  καθιστικό ή το γραφείο σας.
Αν αυτό που αναζητάτε από τις επιλογές σας είναι το έντονο χρώμα, τότε ένα μπουκέτο με φούξια παιώνιες, ροζ ντάλιες και άλλα λουλούδια σε μωβ και πορτοκαλί αποχρώσεις είναι μια πολύ καλή ιδέα για να διακοσμήσετε τον χώρο εργασίας σας ή το σπιτικό σας.
Οι αμαρυλλίδες με το τέλειο σχήμα τους, το γλυκό τους άρωμα και το επιβλητικό μέγεθός τους είναι η αγαπημένη επιλογή για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν με τις επιλογές τους. Πρότασή μας είναι να επιλέξετε δύο μεγάλα εντυπωσιακά κεραμικά βάζα σε παλ χρωματισμούς και να τα διακοσμήσετε με μπουκέτα από 4-6 αμαρυλλίδες το καθένα.
Η ορτανσία, ένα από τα κύρια λουλούδια του καλοκαιριού σας περιμένει να την επιλέξετε και να διακοσμήσετε κάθε γωνία του σπιτιού σας. Τοποθετήστε μικρά μπουκέτα με ορτανσία σε μικρά βαζάκια και κρεμάστε τα στον τοίχο σας ή σε κάποιο παράθυρο. Έξυπνο και διαφορετικό.
Η ίδια ιδέα μπορεί να εφαρμοστεί επιλέγοντας λευκά άνθη ορτανσίας και τριαντάφυλλα.
Ανανεώστε τον χώρο εργασίας με ένα μπουκέτο από παιώνιες σε ροζ και φούξια αποχρώσεις. Τοποθετήστε το βάζο δίπλα στον υπολογιστή σας και εργαστείτε με άλλη διάθεση.
Και μπορεί το καλοκαίρι σιγά σιγά να μας αποχαιρετά αλλά οι ηλίανθοι θα είναι ακόμη εδώ. Σε διάφανο βάζο συνδυάστε κίτρινα λεμόνια με ηλίανθους και δημιουργήστε έναν φωτεινό συνδυασμό.
ΑΝΘΕΜΙΟ ΗΛΙΑΝΘΟΙ
Όποιο λουλούδι και αν επιλέξετε για να ανανεώσετε τον χώρο σας, στο anthemionflowers θα το βρείτε. Επισκεφθείτε το online ανθοπωλείο μας και επιλέξτε λουλούδια για εσάς ή τους αγαπημένους σας. Σας περιμένουμε!

Σχόλια