Λουλούδια πολλά, τριαντάφυλλο όμως ένα!!!


Για πολλούς λουλούδι σημαίνει τριαντάφυλλο!!! Και πιο συγκεκριμένα κόκκινο τριαντάφυλλο.  Είναι το αγαπημένο τους λουλούδι, επιλέγουν να το χαρίσουν σε κάθε περίσταση, το διακοσμούν στο σπίτι ή στο γραφείο τους και γενικά το λατρεύουν.
H αλήθεια είναι ότι το τριαντάφυλλο είναι  ο βασιλιάς των λουλουδιών, είναι το δημοφιλέστερο λουλούδι σε κάθε εποχή, η ιδανική πρόταση για κάθε περίσταση.
Το κόκκινο τριαντάφυλλο, μοναδικό σύμβολο πάθους έχει ταυτιστεί με την αγάπη και τον έρωτα.
Τα κίτρινα  τριαντάφυλλα εκφράζουν τη φιλία και τη χαρά  ενώ τα ροζ  την ευτυχία και την εκτίμηση.
Τα πορτοκαλί τριαντάφυλλα συμβολίζουν το πάθος, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό καθώς θυμίζουν τη φωτιά. Το λευκό τριαντάφυλλο αντιπροσωπεύει την αθωότητα και την αγνότητα, είναι ένα λουλούδι που χρησιμοποιείται συχνά σε στολισμό γάμου, συμβολίζοντας την αγάπη του ζευγαριού.
Αλλά και όταν θέλουμε να αποχαιρετίσουμε από τη ζωή ένα αγαπημένο πρόσωπο  επιλέγουμε λευκά τριαντάφυλλα.
Και φυσικά κάθε στιγμή είναι κατάλληλη για  να χαρίσουμε ένα τριαντάφυλλο στους αγαπημένους μας  ή στον εαυτό μας  ή για να διακοσμήσουμε τον χώρο μας με τριαντάφυλλα ανάλογα τη διάθεση και τις ανάγκες μας.
Tους λάτρεις του κόκκινου, θα τους ενθουσιάσει ένα μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα στο βάζο τους .
Μια πιο ιδιαίτερη διακοσμητική πρόταση είναι ο συνδυασμός από καλάμια μπαμπού με κόκκινα τριαντάφυλλα σε στρογγυλά διάφανα  βάζα.

Κόκκινα τριαντάφυλλα και κεράκια είναι ένας πολύ ωραίος συνδυασμός με πολύ ρομαντικό αποτέλεσμα.
Αυτοί που αναζητούν πιο προχωρημένες ιδέες διακόσμησης μπορούν να τολμήσουν  με κόκκινα ροδοπέταλα. Ροδοπέταλα σε σχήμα καρδιάς στο κρεβάτι
 ‘Η ροδοπέταλα και τριαντάφυλλα παντού στο χώρο.
Και φυσικά δεν είναι μόνο το κόκκινο τριαντάφυλλο που μας εμπνέει να δημιουργήσουμε και να διακοσμήσουμε τον χώρο μας. Και τα πορτοκαλί τριαντάφυλλα δημιουργούν ενδιαφέρουσες διακοσμητικές προτάσεις και λύσεις. Ένα απλό πορτοκαλί  μπουκέτο στο σαλόνι μας αναδεικνύει τον χώρο και ομορφαίνει τη διάθεσή μας.
Για τους πιο δημιουργικούς, πορτοκαλί και κίτρινα τριαντάφυλλα σε ένα βάζο γεμάτο φρέσκες φέτες από πορτοκάλι.
Απλό και με στυλ. Τετράγωνα διάφανα βάζα με μπουμπούκια τριαντάφυλλου σε σομόν.
Αλλά και το λευκό τριαντάφυλλο έχει να μας παρουσιάσει πολύ ωραίες διακόσμησης.
Λευκά τριαντάφυλλα σε ασπρόμαυρο βάζο. Απλό αλλά πολύ πολύ κομψό.
Το λευκό ταιριάζει πολύ με τις παστέλ αποχρώσεις, ενώ λευκά ροδοπέταλα ολοκληρώνουν το κάδρο μας.
anthemionflowers roses
Και για πιο ιδιαίτερες και επιβλητικές καταστάσεις, λευκά τριαντάφυλλα σε διάφανο βάζο γίγας  με διάφανο gel και φέτες από λεμόνι. Απλό, δροσερό και εντυπωσιακό.
Για τους λάτρεις των vintage σκηνικών, η  ιδανική επιλογή είναι το λευκό τριαντάφυλλο. Ένα μπουκέτο με λευκά τριαντάφυλλα και γυψόφυλλο δένει αρμονικά με ένα σερβίτσιο καφέ σε vintage στυλ .
Και το ροζ τριαντάφυλλο μπορεί να εντυπωσιάσει. Στολίζουμε τον χώρο μας με ροζ τριαντάφυλλα σε ημιδιάφανα γαλάζια βαζάκια – μπουκαλάκια.
Δημιουργήστε με ροζ τριαντάφυλλα και πέρλες.
Και μην ξεχνάτε να συνδυάζετε  τα χρώματα  μεταξύ τους.
Ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα σε λευκό και πορτοκαλί, δεν συναντάμε συχνά αλλά σίγουρα όταν τη βλέπουμε μας εντυπωσιάζει.
Απολαμβάνουμε τα τριαντάφυλλα σε  όλα τα χρώματα σε ένα διακοσμητικό καροτσάκι.
Αναζητήστε τα αγαπημένα σας τριαντάφυλλα σε όλες τις ποικιλίες και τα χρώματα στο on line ανθοπωλείο μας anthemionflowers.com

Σχόλια